.

förrvirrade tankar och punka igen.

Publicerad 2009-03-20 10:12:54 i Allmänt,

hitills känner jag väl inte att min bloggaktivitet varit på topp. skyller på att jag inte har ngn dator hemma, detta skulle kunna ses som en extern faktor om man ser på det ur beteendevetenskapligt perspektiv.

Lite allmän förvirring råder. Jag är dålig på att ta beslut. skulle behöva lära mig det. Det är bara så svårt när man själv växlar om mycket vad man vill och känner för. Kanske är det just det som är grejen, att fatta ett beslut genom logiskt tänkande och inte bara påverkat av sina känslor.

Punka på cykeln igen. Segt. Det var en vecka sen sist... inte helt lyckat. Får fundera på om jag ska gå hem till några kompisar och låna punkalagargrejor eller hur jag ska lösa detta. Laga själv är iaf målet. definitivt.

mkt att göra. mkt att plugga. samtidigt vill jag ju hinna njuta av våren. solen som har börjat komma igen! härligt!

ha en bra helg ni som läser! (om några gör det :)

Om

Min profilbild

Josefine

Jag är en reflekterande person som uppskattar promenader i naturen, att lyssna på musik och att vara med vänner. Under våren 2015 kommer jag bo åter i Linköping och läsa färdigt lärarprogrammet där. Jag drömmer om att få arbeta med människor på ett eller annat sätt. Och att vandra med Gud.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela