.

Livet, jobbsökande och sista tiden i Linköping...

Publicerad 2015-05-27 21:57:53 i Allmänt,

Sedan jag skrev här senast har jag och M lyckats få uppsatsen färdig och inlämnad. Nu väntar opponering i slutet av nästa vecka. Och sen är lärarprogrammet faktiskt färdigt, helt ofattbart!
 
Livet just nu är betydligt lugnare än under uppsatsskrivandet. Men nu är det ett nytt fokus som gäller: att söka jobb. Ett nytt steg i livet... Ska bli spännande att se på vilken skola jag hamnar till hösten. Det enda som är säkert är Stockholm blir staden där jobbet ska finnas. 
 
Det innebär att min tid i Linköping nu börjar gå mot sitt slut. Om två och en halv vecka är det dags att köra flyttlasset härifrån. För er som står bredvid kanske det känns som att jag inte bott här någon tid alls, men för mig känns det som att lång tid passerat sedan den 17 januari när jag flyttade ner.
 
Nu i efterhand är jag tacksam över att saker fungerat så bra kring flytten hit, både studiemässigt och fritidsmässigt. Det är skönt att märka hur sak efter sak liksom fallit på plats. Något som kan hjälpa mig att förtrösta på att även de bollar som nu hänger i luften, kring flytt åter till Stockholm och jobbletande, kommer ordna sig. 
 
Jag är tacksam över att jag fått möjlighet att leva i en småstad under denna vår med alla fördelar som det innebär. Att kunna cykla runt överallt. Och att ha vänner på nära avstånd. Är glad åt de stunder av vänskap som jag fått dela under de månader som passerat. Min förhoppning är att kunna ta med mig något av "småstadslunken" även in i storstadslivet.
 
Önskar er en fortsatt fin vår/försommartid!
 
/Josefine

Om

Min profilbild

Josefine

Jag är en reflekterande person som uppskattar promenader i naturen, att lyssna på musik och att vara med vänner. Under våren 2015 kommer jag bo åter i Linköping och läsa färdigt lärarprogrammet där. Jag drömmer om att få arbeta med människor på ett eller annat sätt. Och att vandra med Gud.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela