.

utflykt med familjen i regn, solig dag och sommar

Publicerad 2010-08-14 19:15:08 i Allmänt,

Igår var en intensiv dag. Härlig men intensiv! Träffade många gamla vänner och hann vara både i Drottningsholm m Patrik o Jennie, och i stan o fika m Erika och hänga m Christoffer. Väl hemma igen så blev det en dålig film: It's complicated. Sen kväll...

Idag har varit en lugnare dag, med några timmar på stenstranden vid Sandudden i stekande sol. För varmt enligt min smak! Men härligt ändå. Sen försökte jag få till en utflykt med familjen, tyvärr började regnet ösa ner när vi väl tagit oss till Kaggeholm. Det blev hem och byta kläder för att sedan köra vidare till Drottningsholm o picknick. Det var mysigt o härligt! Sol! :)

Om en vecka är det dags att vända åter t Linköping. Jag hoppas det ska bli bra denna höst. Förhoppningsvis blir det fortsatt svenska-studerande under hösten, och sen får vi se till våren. Gymnasielärare är målet iaf.

Nu bara njuta av en varm sommarkväll.

Om

Min profilbild

Josefine

Jag är en reflekterande person som uppskattar promenader i naturen, att lyssna på musik och att vara med vänner. Under våren 2015 kommer jag bo åter i Linköping och läsa färdigt lärarprogrammet där. Jag drömmer om att få arbeta med människor på ett eller annat sätt. Och att vandra med Gud.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela