.

Brors bröllop.

Publicerad 2012-05-31 16:51:40 i Allmänt,

På lördag gifter sig Tanne och Amanda. Väldigt roligt och spännande! Overkligt att lillebrorsan ska bli äkta make! Just nu är hela familjen o Amandas familj nere i Skåne och förbereder för bröllopet, full rulle. Just nu är det placeringskort som gäller för min del. Kreativt! :)
Annars har veckan innehållit några mycket fina dagar i Umeå med avslutning för "Skapande bild"-kursen där. Är väldigt tacksam över året på distans därifrån. Har varit en spännande kreativ utmaning! Framförallt väldigt fina och härliga kvinnor som jag haft som klasskompisar. Många inspirerande KREATIVA möten!
Nu är det dags att återvända till placeringskorten o bröllopsförberedelserna. Härligt att det nu är sommar på ingång. Och England om några veckor, galet! :P
/J

Om

Min profilbild

Josefine

Jag är en reflekterande person som uppskattar promenader i naturen, att lyssna på musik och att vara med vänner. Under våren 2015 kommer jag bo åter i Linköping och läsa färdigt lärarprogrammet där. Jag drömmer om att få arbeta med människor på ett eller annat sätt. Och att vandra med Gud.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela