.

Vår på ingång!

Publicerad 2012-03-30 07:07:44 i Allmänt,

Jag och det här med regelbundet bloggande verkar inte direkt hänga ihop så bra. Hoppas att ni som följer har överssende med detta. Hur är det man säger: "Den som väntar på något gott..." ;)

Här i Linköping börjar det nu bli vår i luften vilket jag tycker är fantastiskt härligt! Vårluften är så... Ljuvlig!! Och så härligt att ljuset nu kommit åter. Och fågelsången. Och solen! Och blommorna. Och träden som börjar knoppas. Våren är nog en av mina favoritårstider! :)
Nu väntar snart frukost med fina Anna. Sen blir det promenad med Charlotte och i eftermiddag väntar fritidsjobb. Ska bli kul att hänga med sjuåringarna igen, även om det kan bli lite intensivt! ;) Och ikväll blir det once-kväll! Känns som att det kan bli en fin dag o helg.
Är mycket som hänt o händer i livet just nu, men sådant jag inte vill skriva om här. Men jag tror och tycker mig märka att Gud är med och leder i allt det som sker. Både i svåra o tunga saker som sjukdom, men också i glädjen och livslusten som mer o mer börjar komma åter. Härligt!
"Och om sången nån gång skulle tystna, eller störas av oro och strid.
Herre, öppna på nytt mina ögon, så jag ser att hos Dig är min frid.


Jag vill göra mitt liv till en lovsång till Dig,
där var ton ska en hyllning till Dig bära.
Och i dagar av glädje och dagar av sorg,
vill jag leva var dag till Din ära!"

Om

Min profilbild

Josefine

Jag är en reflekterande person som uppskattar promenader i naturen, att lyssna på musik och att vara med vänner. Under våren 2015 kommer jag bo åter i Linköping och läsa färdigt lärarprogrammet där. Jag drömmer om att få arbeta med människor på ett eller annat sätt. Och att vandra med Gud.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela